28 Eylül 2014 Pazar

METROBÜSTE BOŞALDIM!





Merhaba arkadaşlar, taşıma araçlarında seks hikayeleri sevenler için başımdan geçen bir anımı paylaşmak istiyorum.
Ben 29 yaşında bir erkeğim. Evim Şirinevlerde, işyerimse Mecidiyeköyde. Evden işe gidip gelirken metrobüs kullanıyorum. Kullananlar bilirler sabah işe gidiş ve akşam işten çıkış saatlerinde metrobüs her zaman tıklım tıklım olur.

Yine bir gün işten çıkmıştım, yağmur yağmaya başlamıştı. Hızlı adımlarla metrobüse gittim. Mevidiyeköy istasyonundan metrobüse binmek istedim ama çok fazla kalabalıktı yine. Neyse zar zor üçüncü gelen metrobüse ite tıkıla binebildim.İçerisi gerçekten balık istifi gibiydi. Yavaş yavaş kapının önünden körüğe doğru yanaşmaya çalıştım. Arada iki tane otuzlu yaşlarda iki tane de yirmili yaşlarda kızlar vardı. Birisi türbanlıydı ama acayip makyaj yapmıştı. Üstündeki buluzdan içi, omuzları görünüyordu. İki durak geçtikten sonra inenler ve yer değiştirenler sayesinde o kızın tam arkasına denk geldim. Yan dönmüş durumdaydım ve elim onun götüne baskı yapıyordu.

Önce bişey der diye tırstım ama ses soluk olmayınca çekmek de istemedim. Metrobüs bir dur kalk yapınca düşecek gibi oldum ve elimi yukarı kaldırıp az ilerdeki tutacağa uzandım. Bu kız da birden tam kucağıma denk gelecek şekilde hareket etti. Götü tam sikime denk geldi. Pamuk gibi yumuşacık ve kocaman bi götü vardı. Hafiften hissettirmeden biraz daha yasladım. O sıraa birden kalçalarını sıkıp bırakarak sikimi kıstırdı. Heyecandan kalbim küt küt atmaya başlamıştı. O azgınlıkla ben de belli ederek bastırdım. İnanılır gibi değildi, O da bu sefer hafif hafif yukarı aşşağı yapmaya başladı.

O kadar azmıştım ki anlatamam. Neredeyse çıkarıp metrobüsün ortasında sikecem hatunu. Kalabalık içinde olmanın heyecanı da olunca birden boşalma hissi geldi. Çaktırmadan belinden tutup iyice bastırdım ve boşaldım. Ceketimin önüyle önümü kapatmaya çalışıyordum. Sonraki durakta kız indi bense Üç durak sonra evime gitmek üzere indim metrobüsten.

Gerçekten böyle bişeyi yaşayacağımı söyleseler asla inanmazdım ama hayatta insanın başına neler geleceği hiç belli olmuyor. Bakarsınız sizin de başınıza gelir.

1 yorum:

  1. Merhaba ben Metehan bayanlar arayın tanışalım 05358520456

    YanıtlaSil