29 Eylül 2014 Pazartesi

EV ARKADAŞIM LEYLA İLE KÜVETTE SEVİŞTİK!





Merhaba arkadaşlar, lezbiyen seks hikayeleri sevenler için ev arkadaşımla hayatımda ilk kez yaşadığım lezbiyen ilişki hikayemi anlatmak istiyorum.

İsmim Ece 24 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Bütün İzmir kızları gibi çevremdekiler benim güzelliğimi konuşurlar. Ben kumralım ev arkadaşım Leyla ise esmer güzeli bir hatundur.

İstanbula ikimizde üniversite için geldik ve ikinci sınıfta birlikte eve çıktık. Leyla her konuda anlaştığım ve bütün sırlarımı paylaşabildiğim en iyi arkadaşımdır. Onunla erkek arkadaşlarımızı, dertlerimizi, hatta cinsel hayatımızı bile konuşuruz. İkimizin de erkek arkadaşları oldu ve onlarla yaşadığımız onlarca cinsel hikayemizi birbirimize anlatırdık. Şu anda ikimizin de erkek arkadaşı yok. Bir gece kız kıza otururken Leyla canım şarap istedi dedi. Arkadaşımın Fransa'dan getirdiği bir şarap duruyordu onu açalım dedik. Leyla şarabı getirip açarken ben de yanına biraz meze ve meyve hazırladım. Salona geçip oturduk, Leyla kalkıp bi müzik açtı. Köşedeki yer ışığını açtı, ortadaki sehpanın üzerine iki tane kokulu mum yaktı.Romantik bir ortam oluşmuştu. Şarabımızı içip uzun uzun sohbet ettik. Konu dönüp dolaşıp cinselliğe gelmişti. İkimizin de erkek arkadaşı olmadığı için uzun zamandır seks yapmıyorduk ve çok istiyorduk. İkinci kadehlerimizi henüz bitirmiştik ki Leyla bana bakıp ben lezbiyen ilişkiyi çok merak ediyorum dedi. Ben de merak ediyordum ama bunu kimseye söylemeye cesaret edememiştim. Leylanın bu cesareti ondaki erkeksi gücü anımsattı bana ve bi cesaretle Leyla ya ben de merak ediyorum dedim.

Leyla şarabından bir yudum daha aldı. Kirpikleri mum alevinin ışıltısında parlıyordu. Kırmızı ruju baştan çıkarıcıydı. Evdeyken neden ruj sürmüştü? Bu ayrıntıyı o an farketmiştim. Kısa bir sessizlikten sonra Leyla yine aynı cesur tavrıyla bana kendine dokunurken hiç benle olduğunu hayal ettin mi dedi. Aslında ben hiç hayal etmemiştim ama o an evet dedim. Leyla oturduğu koltuktan kalkıp yanıma oturdu. Yüzünü yüzüme yaklaştırdı. Bir an beni öpeceğini sandım, kalp atışlarım hızlandı. Bana beni düşünerek kurduğun bir fantezini anlat dedi. Nefesinin yüzümde esintisini rahatlıkla hissedebiliyordum ve bu mesafeden benden fantezimi anlatmamı istiyordu. Heyecan içindeydim. Ne diyeceğimi bilemedim. Şarabın da verdiği sarhoşlukla birden seninle küvette sevişmek isterim dedim.

Bu Leylanın çok hoşuna gitti, göz bebekleri büyüdü, yaklaşıp dudaklarımı öpmeye, diliyle beni mestetmeye başladı. Biraz öpüştükten sonra ayağa kalktı ve elimden tutup beni peşinden çekti. Banyoya girdik. Kapıyı içeriden kapatıp beni kapıya yasladı. Tekrar öpüşmeye başladık. Bİr yandan memelerimi okşuyor bir yandan da bacaklarıyla beni sarmalıyordu. Zevkten çıldırmıştım. Hızla ikimizde soyunduk. Boynumu emerken bir eli de amıma dokunuyordu. Nefesin heyecan ve zevkten kesik kesik çıkıyordu. Boynumdan memelerime oradan da amıma kadar öpe yalaya indi. Bacaklarımın arasına başını sokup amımı yalamaya başladı. Muhteşem bir his yaşıyordum. Dili amıma girip çıkarken saçların tutup amıma iyice bastırıyordum.

Küvetin gider deliğini kapatıp sıcak suyu açtık. Dolaptan küvet köpüğünü çıkarıp suya karıştırdık. Küvet dolana kadar küvetin başında ayakta öpüşmeye birbirimizin göğüslerini yalamaya devam ettik. Küvet dolunca yavaşça içine girip uzandık. Ben onun kucağındaydım adeta erkeğim gibi beni sarmalıyor eliyle amımı oynamaya devam ediyordu. Sonra bir an küvette ayağa kalkıp sana bir sürprizim var dedi. Bornozuna sarınıp odasına gitti. Döndüğünde elinde kocaman bir vibratör vardı. Hayatımda ilk kez gerçek bir vibratör görüyordum. Bornozunu asıp tekrar yanıma geldi. Seni bunla tatmin etmemi ister misin dedi. Tamam dedim beni küvette domalttı. Amımı yıkayp yalamaya başladı. Bir yandan da elindeki vibratörü amıma sürttürüp beni çıldırtıyordu. Ona sok artık şunu Leyla diyebildim ve o da önce o koca yarrağın önce başını soktu tamamını sokmuyordu. İşi ona bırakmayıp tamamını kendim köküne kadar aldım.

Leyla zevkten yanıyordu ve amıma vibratörü hızla sokup sokup çıkarıyordu. Sonra pozisyon değiştirdik bu sefer ben sırtüstü küvete uzanmışken o amıma vibratörü sokup çıkarıyor bir yandan da göğüslerimi okşuyordu. Büyük bir zevkle boşaldım. Sonra amımdan vibratörü bir anda çıkarıp kendi amına soktu hemen boşaldı. İkimiz de rahatlamıştık. İhtiyacımızı bu şekilde karşılamış olmaktan çok mutluyduk.  Küvette birer kadeh şarap daha içtikten sonra çıkıp birlikte uyuduk.

Ev arkadaşım Leyla ile şimdi bambaşka bir dostluk ve ilişki yaşıyoruz. Küvette başlayan maceramıza başka ortamlarda da devam ediyoruz.






1 yorum:

  1. Merhaba ben Metehan bayanlar arayın tanışalım 05358520456

    YanıtlaSil